Bolnice

Bel Medic Opšta bolnica

bel_medic
Koste Jovanovića 87
Beograd
011/309-1000
011/309-1000
011/309-1011
060*065*069/309-1000
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bel Medic Opšta bolnica, već 18 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna bolnica u Srbiji akreditovana od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua).

bel medic zgradaBel Medic Opšta bolnica, već 18 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna bolnica u Srbiji akreditovana od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Bel Medic se nalazi na tri lokacije u Beogradu, u svom sastavu ima Opštu bolnicu, ambulantno-poliklinički deo i Dom zdravlja, a među uslugama ima i kućne posete (0 - 24) i sanitetski prevoz pacijenata kompletno opremljenim ambulantnim vozilima, u zemlji i inostranstvu.”

 bel medic

U bilo koje doba dana ili noći, telefonskim pozivom možete da dođete do iskusnih specijalista i subspecijalista iz svih oblasti medicine, kako za decu, tako i za odrasle. Lekar će sa Vama razgovarati i pregledati Vas u prijatnom ambijentu kompletno opremljene ordinacije. Dobićete pisani izveštaj sa preporukama o daljem lečenju, dijagnostičkim procedurama i svemu što je potrebno kako biste rešili problem koji imate.

Svojim pacijentima Bel Medic pruža i mogućnost bolničkog lečenja uz boravak pratioca.

U savremenim operacionim salama rade se operacije iz domena dečije i opšte hirurgije, urologije, ginekologije, kao i intervencije u lokalnoj anesteziji (šivenje rana, uklanjanje mladeža, ateroma...)

Additional information